Release of Resistance [Power-AHA]

Ik begin steeds meer te ontdekken dat de allergrootste kunst zit in het loslaten van je weerstand tegen dat wat is. Als je de dingen vanuit een groter perspectief bekijkt, kun je zien dat eigenlijk alles er al is. Als niet in het fysieke, dan wel in intentie of potentie. En dat is niet minder waar(d).

Stel je voor dat alles al op jou gericht is, afgestemd met jou. Maar dat jij nog niet echt afgestemd bent. Dat jij nog even je parapluutje openklapt en ertussen houdt.

Stel je voor dat dat waar is. Waarom zou je in vredesnaam je parapluutje nog langer open houden?

RELEASE OF RESISTANCE GAAT over het inklappen van je parapluutje. Over het toelaten wat allang naar je toe wil komen. Of de natuurlijke balans te laten ontstaan die de natuur en het universum en ons lichaam van nature ook willen vinden.

Het is er al. Laat het los. Ontvang balans en bevrijding.

Terug naar balans middels ‘release of resistance’

Hier een Power-AHA rondom dit thema, gericht op je fysieke balans en gezondheid, die je erg kan helpen wanneer het gaat om het activeren van het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Mij heeft het enorm geholpen de afgelopen tijd. En zodra de spanning of angst weer in mijn lichaam schiet, zodra er volgens de reguliere gezondheidszorg iets ‘niet in orde’ is in mijn lichaam – ga ik hier meteen weer naar terug:

IMG_0019

Aquarel: Leontine Vermeer Boxem

Als je hier meer van wilt

Mocht het je interesse hebben gewekt, ik heb deze term en deze ideeën geleerd van Esther Hicks. Door veel naar haar te luisteren (ze is in veelvoud te vinden op YouTube) heb ik het kunnen internaliseren, en ondertussen kan ik bij het zien van deze woorden in korte tijd ontspannen en herstellen.

Een 1e aanrader is deze: Physical Well Being Meditation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s